kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Kutsu CWMTE2023-näyttelyyn YUHUAN CNC Machinelta

Aika: 2023-05-11 Osumat: 17

23. Lijia-näyttelyn mittakaava on saavuttanut uuden huipun: näyttelyalue on 10 W neliömetriä ja näytteilleasettajaa on yli 1200. Digitaalisten ratkaisujen hankinta eri toimialoilla, kuten vaihteistot, 3C-elektroniikka, instrumentit ja mekaanisten osien käsittely. Tervetuloa tutustumaan ja vaihtamaan.

barner

Yuhuan CNC-työstökoneet tuovat näyttelyyn uusia teknologioita ja uusia tuotetuotantolinjoja. Uudet energian osat kaksilevyinen hiomakone tuotantolinja täyttää paremmin uusien energiatarkkuusosien tarkkuusvaatimukset ja säästää aikaa ja työvoimakustannuksia yrityksille.

[CWMTE palvelun parannuksesta kokemuksen päivitykseen]

Järjestä "Red May Lijia Purchasing Festival" käyttäjien tarpeiden pohjalta. Täyttää täysin digitaalisten ja älykkäiden ratkaisujen hankintatarpeet eri aloilla, kuten uudet energiaajoneuvot, lääketieteelliset laitteet, ilmailu, rautatieliikenne, laivanrakennus ja sotilasteollisuus, hissilaitteet, autonosat, vaihteet, 3C-elektroniikka, instrumentointi ja mekaanisten osien käsittely. Samalla se tarjoaa yhdessä verkkonäyttelytoiminnon kanssa alustan laitehankintatarpeiden vapauttamiselle, johon toimittajat voivat vastata nopeasti. Lisäksi Jiajihui yhdistää tiiviisti tieteellisten tutkimuslaitosten, asiantuntijoiden ja laitevalmistajien resurssit ratkaistakseen teknologian/tuotannonhallinnan/laitteiden ylläpidon/tuotantolinjojen integroinnin/epästandardien/automaatiolaitteiden prosessikehityksen ja räätälöinnin tarpeet. Kiinnitä enemmän huomiota interaktiivisen kokemuksen suunnitteluun, Lijia Sheet Metal Craft Festival, kolmas Sichuan-Chongqing painevalufestivaali, kolmas Sichuan-Chongqing lämpökäsittelyn vaihtofestivaali ja muuta toimintaa on päivitetty useisiin suuntiin. Vahvista aktiivisesti käsityöläisten uusia velvollisuuksia ja uusia tekoja, rohkaise työtovereita osoittamaan itsearvoaan ja pidä "Mestarityyli - Seitsemäs Lijia Cup - Käsityöläisten valintaaktiviteetit" ja niin edelleen. 

[CWMTE eliittien kokoontumisesta oivaltaviin näkemyksiin]

Museopäivätoimintaa teemoina autovalmistus, maanpuolustus- ja sotilasvalmistus sekä digitaalinen valmistus. Keskitytään markkinoiden kysynnän kuumimpiin kohtiin Lounais-Kiinassa, se sisältää älykkään valmistusjärjestelmän integroinnin, uusien energiaajoneuvojen tärkeimmät osat, korkean lämpötilan ja titaaniseoksen raskaan leikkausprosessoinnin, syvän reiän käsittelyn, lentokoneen moottorin / raskaan kaasun keskeiset osat turbiini, ohutlevyjen käsittely, laaduntarkastus, kahdeksan temaattista vaihtotoimintaa, mukaan lukien automaattitrukki sekä älykäs varastointi ja logistiikka. Samaan aikaan järjestetään temaattisia interaktiivisia aktiviteetteja, kuten uusien tuotteiden julkaisu, Jiajihui, tekninen vaihtokokous/salonki, sisääntulo älykkään valmistuksen benchmark-tehtaan, yhteisöaktiviteetit, ei-standardi telakointi ja teemaesittelyt. Samaan aikaan järjestetään yli 30 erityistä teknistä foorumia, mukaan lukien China Private Machine Tool Summit, IIC Industrial System Integrator Conference, Muottiteollisuuden kehitysfoorumi, Sheet Metal Processing Summit, Sichuan-Chongqing Die Casting Festival ja Gear Processing Application Technology Vaihtokonferenssi.