kaikki kategoriat

Tietoa meistä

Sinä olet täällä : Etusivu>Tietoa meistä

Yuhuan CNC -työstökone Co., Ltd.

YUHUAN on vuonna 1998 perustettu julkinen kansallinen avainteknologiayritys (varastonumero: 002903), joka on erikoistunut tarkkojen ja tehokkaiden CNC-työstökoneiden T & K-toimintaan, valmistukseen ja myyntiin.

Our company has 6 series and more than 50 products as follows: CNC double surface grinder; cam shaft and crankshaft grinder; lapping and kiillotuskone; turning and milling machine; CNC cylindrical grinder; CNC valve hiomakone and special equipment for piston rings, etc. Our products are widely used in automotive, IT electronic, military, and aerospace, shipbuilding, bearings, seals, household appliances, and other key areas of national economy.

YUHUAN on akkreditoitu CNC -työstökoneiden Provincial Engineering Research Centeriksi, Provincial Enterprise Technology Centeriksi ja akateemikkoksi.

Työpaja ja toimistoalue kattaa 20 XNUMX neliömetriä.

Yli 270 esikuntaa, mukaan lukien yli 50 T & K -teknistä insinööriä.

Päätuotteet tuottavat yli 1000 sarjaa vuodessa.

MEIDÄN FACTORY

markkinat verkko

Yrityksemme on perustanut laajan myyntiverkoston koko maahan, ja sen tuotteita viedään Yhdysvaltoihin, Intiaan, Etelä -Koreaan, Thaimaaan, Brasiliaan, Venäjälle, Portugaliin, Vietnamiin, Keniaan ja muihin maihin. Yuhuanilla on aina ollut hyvä maine kotona ja ulkomailla korkealaatuisista tuotteistaan, erinomaisesta huoltopalvelustaan ​​ja kustannustehokkaista eduistaan.